TONY JUNIOR boeken

Tony Junior is een schurk om van te houden. De Utrechter maakt furore met zijn uitdagende gedrag op het podium, zijn wereldwijd populaire tunes en zijn spraakmakende uitspattingen op de Nederlandse tv. Natuurlijk draait het uiteindelijk allemaal om de muziek, maar met Tony Junior krijg je zijn charismatische voorkomen erbij, als extra bonus. Tony Junior boeken doet u heel eenvoudig via Artiestenbureau.nl.

De zoon van Tony Peroni (o.a.) drummer bij Het Goede Doelen actrice Linda Dubbelman ziet de wereld als zijn oester. Een iets te kleine oester, dat wel. Want niks is groot of gek genoeg voor deze creatieve producer, die sinds 2010 snoeihard aan de weg timmert als artiest. Dat doet hij op geheel eigen wijze en zonder terughoudendheid. Normaal al gek genoeg? Ja, vast, maar niet voor Tony Junior!

Biografie van Tony Junior

Met zijn remake van het nummer ‘Loesje’ breekt Tony Junior in 2010 in één ferme klap door bij het grote publiek. De single stormt de Single Top 100binnen en eindigt op plek 2. Met een vuige remix van ‘You ain’t seen nothing yet’, een jaar later, doet hij dat succes nog eens dunnetjes over. Tony wordt al snel opgepikt door de grote DJ’s van deze aardkloot (Tiësto, Showtek, Sander van Doorn) en heeft successen met tracks als ‘Nobody beats the fucking drum’, ‘Anigav’, ‘PAWG’ en ‘Feelin’ kinda strange’.

Het doet wonderen voor zijn carrière. Zijn muziek wint aan kracht en tracks als ‘Twerk Anthem’, ‘Michael Jordan’ en ‘Wake up’ scoren op het Dim Mak-label van Steve Aoki. Zijn grootste hit, ‘Get Down’, heeft hij in samenwerking met landgenoot DJ Tiësto. De plaat schiet naar de top van de Beatport Charts en groeit wereldwijd uit tot een hit. Ondertussen staat de teller op YouTube op een dikke 13 miljoen views.

Tony Junior inhuren voor een show of liveoptreden

Tony Junior heeft in acht jaar tijd bereikt waar veel van zijn collega’s een leven lang voor moeten zwoegen. Hij verkoopt wereldwijd zalen uit, viert successen in de Verenigde Staten en werkt samen met de groten der aarde. DJ’s als Martin Garrix, Hardwell, Nicky Romero en Showtek supporten zijn releases en geven hem daarmee een extra zetje in de juiste richting. Tony Junior is hot en wil dat laten weten ook.

Met shows in Europa, Azië, Zuid-Amerika en de VS en prime time gigs op festivals als Tomorrowland, Mysteryland, Something Wicked en in Pacha Ibiza toont de twintiger aan dat hij definitief klaar is voor het grote werk. Tony Junior inhuren voor een show is een keiharde garantie op vuurwerk. Zijn publiek is er klaar voor en weet één ding zeker: met Tony is het geen moment saai. Gegarandeerd.

Snel en vertrouwd Tony Junior boeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het inhuren van Tony Junior voor een livespektakel? Neem contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor een (vrijblijvende) offerte en uiteraard voor vragen of prijzen en beschikbaar. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

TONY JUNIOR Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl