Trijntje Oosterhuis boeken

Wie de naam Trijntje Oosterhuis niet kent, heeft de afgelopen decennia toch echt onder een steen geleefd. Al sinds de jaren negentig maakt deze uiterst succesvolle zangeres furore met gouden platen, uitverkochte concertzalen en memorabele optredens in binnen- en buitenland. Het inhuren van deze felbegeerde artieste geeft dan ook zonder twijfel een enorme impuls aan uw evenement.

Biografie van Trijntje Oosterhuis

De carrière van Trijntje Oosterhuis loopt in de begindagen synchroon met die van broer Tjeerd. Samen breken zij door met de razend populaire formatie Total Touch. In 1996 groeit de debuutsingle ‘Touch Me There’ uit tot dé zomerhit van het jaar. Diezelfde zomer vestigt Trijntje ook haar naam als soloartieste met een legendarisch optreden tijdens de opening van de Amsterdam ArenA. Haar gevoelige vertolking van ‘De zee’ wordt door miljoenen mensen live bekeken.

In de jaren hierna rijgt de zangeres met Total Touch de successen aaneen. De band breekt record na record; het debuutalbum wordt maar liefst vijfmaal met platina bekroond en is hiermee nog altijd het bestverkochte debuutalbum uit de Nederlandse popgeschiedenis. Ook het tweede album ‘This Way’ sleept tweemaal platinum in de wacht en bevat diverse hitsingles. Total Touch is in deze periode zó gewild dat het inhuren van de band alleen is weggelegd voor de grootste organisaties.

Trijntje Oosterhuis inhuren voor een optreden

Na de enorme successen van Total Touch zoekt Trijntje Oosterhuis in 2001 de uitdaging van een solocarrière. Ook dit blijkt een schot in de roos. Hits als ‘Merry Christmas baby’ (een samenwerking met Candy Dulfer), ‘Koningslied’ en ‘Ik zou het zo weer overdoen’ zorgen ervoor dat de zangeres decennia na haar doorbraak nog altijd aan de top staat van het Nederlandse zangersgilde.

Ook albums als ‘Strange fruit’, ‘Never can say goodbye’ en ‘Live at the Ziggo Dome 2014’ bevestigen Trijntje’s status als ongekroonde koningin van de vaderlandse pop- en soulscene. Ook geeft de zangeres uitverkochte concerten, wint ze award na award en werkt ze samen met de grootste namen in de muziekindustrie. Vrijwel iedereen wil Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden of concert.

Trijntje Oosterhuis boeken: wat kost dat?

Inmiddels staat Trijntje Oosterhuis decennialang aan de top van de muziekwereld en dat brengt onvermijdelijk een status als Bekende Nederlander met zich mee. Haar rol als coach in televisieprogramma The Voice of Holland en deelname aan hetEurovisiesongfestival 2015in Wenen dragen nog eens extra bij aan deze reputatie.

Wilt u deze waanzinnig populaire zangeres inhuren voor een optreden? Dan bent u in elk geval verzekerd van de nodige exposure en aantrekkingskracht voor uw evenement. Bel of mail naar Artiestenbureau voor meer informatie over het boeken van Trijntje Oosterhuis. Wij vertellen u graag alles over de uitgebreide opties en actuele prijzen.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Trijntje Oosterhuis Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl