Twenty 4 Seven boeken

Twenty 4 Seven mag met recht een van de grondleggers van de Eurodance worden genoemd. Het Nederlandse danceproject wordt in 1989 gelanceerd door producer Ruud van Rijen, die als een van de eersten ooit een mannelijke rapper combineert met een zangeres. Het blijkt een gouden greep. Zelfs nu nog, want Twenty 4 Seven is nog altijd te boeken voor optredens!

Natuurlijk is er in de loop der jaren wel het een en ander veranderd. De originele line-up is niet meer, maar de hits van toen blijven fier overeind staan. En laat er geen misverstand over bestaan: met knallers als ‘Slave tot he music’ en ‘Is it love’ en ‘Take me away’ heeft Twenty 4 Seven heel wat materiaal om iedere zaal, iedere tent en iedere weide helemaal plat te spelen.

Biografie van Twenty 4 Seven

Aanvankelijk werkt producer Van Rijen samen met rapper MC Fixx-it. Met een vocoder zorgt hij zelf voor de zang, maar dat blijkt niet te werken. Hij brengt de plaat ‘I can’t stand it’ daarom opnieuw uit, dit keer ingezongen door Nancy Coolen, later bekend als Nance. Daarmee is de succesformule gevonden. De plaat slaat nu wél aan en groeit uit tot een hit. In 1992 volgt de grote doorbraak.

MC Fixx-it is inmiddels vervangen door Stay-C, die samen met Nance het nummer ‘Slave tot he music’ opneemt. De dancetrack gaat de wereld over en vestigt de naam Twenty 4 Seven bij een groot publiek. Ook ‘Is It Love’, ‘Take me away’ en ‘Leave them alone’ groeien uit tot internationale successen. De groep ontvangt daarnaast meerdere gouden en platina platen als bekroning van het succes.

Twenty 4 Seven inhuren voor een optreden

Sinds het doorslaande succes in de jaren negentig is er heel wat gebeurd. Nance verlaat de groep al in 1995, en in 1997 wordt Twenty 4 Seven tijdelijk opgeheven. Na een stilte van tien jaar komt er in 2007 weer een teken van leven. In 2010 keert ook Stay-C – hij heeft dan een aantal turbulente jaren achter de rug –  terug, ditmaal met zangeres Li-Ann aan zijn zijde. Wederom een gouden greep.

In die formatie reist Twenty 4 Seven tegenwoordig het land door, van feestzaal naar feestzaal, om overal en altijd het beste feestje te verzorgen. De act steunt daarbij op de gouden hits van toen, maar kan ook putten uit nieuw werk. Twenty 4 Seven inhuren voor een optreden is daarmee altijd een garantie op een knallend feestje, voor zowel jong als oud.

Snel, veilig en vertrouwd Twenty 4 Seven boeken

Wilt u Twente 4 Seven inhuren voor een optreden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen van deze artiest. Indien gewenst kunt u ook meteen een (geheel vrijblijvende) offerte ontvangen voor een optreden van Stay-C en Li-Ann!

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.35.53

Twenty 4 Seven Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl