Typhoon boeken

Inspireren door woorden en muziek

Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de Randamie, doet. Hij is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. Zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”, of het nu gaat om een live optreden met grote of kleine band, of een optreden als inspirator of spreker.
Typhoons langverwachte tweede album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) kwam in juli 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de liveoptredens worden bejubeld als de favoriete live act van 2014. De band werd de nieuwe huisband van “De Wereld Draait Door”, het album werd verkozen tot “album van het jaar”, de grote festivals in Nederland werden plat gespeeld en in 2015 stond hij met zijn eigen show zelfs twee keer in een uitverkochte Heineken Musical Hall.

Typhoon – dé live act
Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van blues, jazz en hiphop: toegankelijk, sympathiek en energiek. Voor bedrijfsevenementen is Typhoon in akoestisch kleine bezetting als ook in grote bezetting te boeken. Ook schuwt hij de uitstapjes niet en werkt hij graag samen in maatwerkproducties, zoals bijvoorbeeld met the New Cool Collective, Di-rect,
Wende.

Download PDF

Video's

youtube 1
youtube 2

Typhoon Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459