Vajèn van den Bosch boeken

Vajèn’s musicalcarrière begon op tienjarige leeftijd toen zij in 2008 auditie deed voor The Sound of Music. Uit ongeveer 2000 kinderen die auditie deden werd Vajèn uitgekozen om de rol van Martha von Trapp te spelen. Na The Sound of Music speelde Vajèn in Joseph, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek, Klaas Vaak, The Sound of Music en Grease en De Gelaarsde Kat. Komend theaterseizoen speelt Vajèn de rol van Gloria Estefan in de musical On Your Feet!
In januari 2017 stond Vajèn samen met Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef op het toneel in Musicals in Concert – Live on Tour.
In 2012 heeft Vajèn deelgenomen aan The Voice Kids. Haar auditie sloeg in als een bom en vele bekende Nederlanders tipten haar als winnares. In 2013 zong ze samen met haar Droomvlucht collega, Doris Baaten, tijdens de opening van Aquanura in de Efteling. Tevens trad ze in datzelfde jaar op met Leona Philippo en Miranda van Kralingen tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar van het Droomboek voor de Koning.
In 2014 speelde Vajèn in het achtste seizoen van de Nederlandse NCRV-jeugdserie SpangaS de rol van Juliëtte Vrolijks. En presenteerde ze samen met Keet het televisieprogramma Wie-o-Wie Zingt Do-re-mi?.
In 2015 speelde Vajèn in de film, SpangaS in Actie, waarin ze ook te zien was als Juliëtte Vrolijks.
In 2016 was Vajèn te zien als Moon van Panhuys in de nieuwe serie Nieuwe Tijden. De serie werd uitgezonden op RTL 4 en is te zien via Videoland. Ook speelde ze de hoofdrol van Zoë in de muzikale film Hart Beat. En was ze te zien in de televisieserie Ghostrockers als Fenne.
Vanaf oktober 2017 is Vajèn te zien in de televisieserie De Spa.
Vajèn spreekt regelmatig stemmen in voor verschillende televisieseries, voorstellingen en films. Ze heeft onder andere de stemmen ingesproken van Fuli in De Leeuwenwacht en spreekt de stem in van Vaiana.
Ook heeft ze verschillende titelsongs voor films ingezongen en is ze te horen in de WNF commercial Er is nog een Wereld te Winnen met het nummer ‘Walking in the Air’.

Download PDF

Vajèn van den Bosch Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459