Vangrail boeken

Vangrail gaat als een speer door Nederland met spraakmakend repertoire en vijf enthousiaste muzikanten die iedere show onvergetelijk maken. Inmiddels hebben de heren al een behoorlijke reputatie opgebouwd bij de regionale en nationale radio en tv en natuurlijk ook met de ‘Vangrail On Tour Show’.

Mede door deze succesvolle shows heeft Vangrail in 2006 een platencontract kunnen tekenen bij platenlabel Red Bullet, welke ook o.a. Jeroen van der Boom en Golden Earring onder contract heeft staan.

Vangrail bestaat uit vijf leden. De uit Groningen en Friesland afkomstige jonge muzikanten hebben inmiddels flink wat podiumervaring opgebouwd en worden veelvuldig geboekt op festivals door het hele land.

In 2000 startte Raynaud, zanger, ‘Vangrail’. In hetzelfde jaar sloot Jasper, gitarist, zich aan. Met muzikale invloeden die varieren van jaren ’70 folk rock van Jackson Browne en The Band tot de grootse stadionrock van bands als U2 en The Police, groeide de ambitie en veranderde de band een aantal keren van formatie in de zoektocht naar de ideale samenstelling van jonge getalenteerde muzikanten. Na vele optredens in het commerciele circuit begon het eigen werk een steeds belangrijke rol te spelen in het toekomstperspectief van Vangrail.

In de zomer van 2007, bracht Red Bullet het debuutalbum van Vangrail uit, getiteld ‘Vroeg of Laat’. Het album ontving goede kritieken waaronder een vier sterren recensie in het Dagblad van het Noorden en ook muziekblad Revolver schreef de lovende woorden ‘De liefhebber van vlotte Nederpopbandjes kan deze CD zonder schroom aan zijn/haar collectie toevoegen’.

Van ‘Vroeg of Laat’ verschenen vier singles die allemaal een notering in de Top 40 hebben behaald. Vele uitgebreide tours langs de regionale radio- en tv-stations resulteerden in meerdere gastoptredens op 3FM en TROS Muziekcafe. Met de single ‘Ik Hunker Naar Jou’, scoort Vangrail in het voorjaar van 2007 een eerste bescheiden hit.

Nu, na twee jaar intensief toeren en het schrijven van nieuwe songs, zijn de heren van Vangrail helemaal klaar om Nederland opnieuw te veroveren. Te beginnen met de nieuwe single ‘Alles’. Deze stevige Nederlandstalige pop/rock song geeft Vangrail een nieuwe hedendaagse sound.

Download PDF

Vangrail Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459