Veldhuis & Kemper boeken

In 1999 wordt het ‘gouden duo’ (AD) 2e op Cameretten (na Marc-Marie Huijbregts). Het avondvullende cabaretprogramma Half zo echt gaat in 2002 in première . Het finalenummer van dit programma is de hitsingle Ik wou dat ik jou was. Het nummer bereikt de nummer 2 positie in de singlecharts en wordt in 2003 het meest gedraaide Nederlandstalige nummer en is sindsdien een ‘evergreen’. Het debuutalbum Half zo Echt wordt bekroond met een Gouden Award en een Edison Music Award. Sindsdien scoren Veldhuis & Kemper nog 6 keer een Top 50 notering en verkopen steevast mooie aantallen albums in winkels, via internet en in het theater.

Sinds het ontstaan van V&K brachten ze 5 CD’s en 4 DVD’s uit en zijn ze op dit moment bezig met hun zesde cabaretprogramma. Ze spelen zo’n 120 theatervoorstellingen per seizoen en reizen dan door heel Nederland om in alle theaters van Nederland act de presence te geven, waaronder inmiddels 5 maal in Koninklijk Theater Carré. Dat hun kwantitatieve productiedrift niets aan de kwaliteit afdoet, blijkt uit de vele uitverkochte zalen en lovende recensies, zoals: ‘De chemie tussen Veldhuis & Kemper hapert geen seconde’ (Parool), ‘hun smeuïge softpopliedjes, effectief begeleid op toetsen, bas en drums, vormen wederom een extra attractie’ (NRC) en ‘Cabaretduo neemt drang naar perfectie op de hak in hilarische voorstelling’ (AD).

Download PDF

Veldhuis & Kemper Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459