Vengaboys boeken

Vengaboys mag zich met recht een van de meest succesvolle Nederlandse acts van de voorbije decennia noemen. De groep ontstaat midden jaren negentig, als Kim, Denise, Robin en Roy tijdens een illegale beach party worden opgemerkt door twee Spaanse DJ’s. Gezamenlijk nemen ze een plaat op en de Vengaboys zijn vanaf dat moment te boeken te boeken voor feesten, festivals en evenementen.

Die plaat groeit onverwacht uit tot een ongekend internationaal succes. Dat is vooral te danken aan een aantal wereldhits, waaronder ‘Parada de tettas’, ‘Boom, boom, boom, boom!!’ en ‘Up & down’. Het kan niet op voor de Nederlandse formatie, die in de daaropvolgende jaren uitgroeit tot een van de grootste danceacts van hun generatie. Nu, ruim twintig jaar later, blijken de Vengaboys een blijvertje. En wat voor een!

Biografie van Vengaboys

De Vengaboys breken definitief door bij het grote publiek met de single ‘Up & down’ (1998). In de jaren daarna verandert alles wat het viertal aanraakt in goud. Debuutalbum ‘Up & down – The party album’ staat liefst 33 weken in de Nederlandse Album Top 100.  Opvolger ‘Greatest hits part 1’ uit datzelfde jaar staat drie weken op de hoogste positie en blijft 71 (!) weken in hitlijsten staan. Daarmee is het album goed voor 2 keer platina.

‘The platinum album’ uit 2000 is het tot op heden laatste album van de Vengaboys, die daarna echter niet stilzitten. Ze blijven optreden, singles uitbrengen en successen boeken. Tussen 2004 en 2007 gaat de formatie heel even uit elkaar. Daarna verandert de samenstelling van de Vengaboys hier en daar, maar de kern van de succesgroep blijft hetzelfde. Zo maken Kim, Denise en Robin nog altijd deel uit van de huidige Vengaboys.

Vengaboys inhuren voor een liveshow

De jaren negentig liggen alweer een tijdje achter ons, maar de Vengaboys doen oude tijden herleven. Het kwartet kan putten uit een geweldige repertoire aan dancehits, die voor ieder kind van de jaren zeventig, tachtig of negentig een feest van herkenning zullen zijn. Vengaboys inhuren voor een liveshow is dan ook een heerlijke trip down memory lane. Spektakel gegarandeerd.

Ook buiten de eigen landsgrenzen kan de supergroep nog altijd rekenen op een enorme schare trouwe fans. Dat is onder meer te danken aan hun twee nummer 1-hits in Engeland (‘Boom, boom…’ en ‘We’re going to Ibiza’), waarvoor ze in 2000 de Exportprijs van Conamus in ontvangst nemen. De Vengaboys zijn vanwege hun populariteit dan ook te boeken voor optredens in zowel Nederland als het buitenland.

Snel en vertrouwd jaren ’90-sensatie Vengaboys boeken

Wilt u de Vengaboys inhuren voor een live-spektakelstuk? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden voor het boeken van deze artiesten. Wij verschaffen u graag meer informatie over voorwaarden, gage en beschikbaarheid. Nu bellen of mailen betekent dat u binnen 24 uur een reactie heeft, inclusief een (vrijblijvende) offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.38.37
Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.39.16

Vengaboys Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl