We Want More boeken

De professionele muzieksensatie! 

Een spetterend zangduo, een superstrakke viermans ritmesectie en een professionele verzorging van licht en geluid zorgen dat We Want More elke avond weer voor een absolute muzieksensatie zorgt. We Want More heeft een jong en fris geluid en spreekt een breed publiek aan.

We Want More, and we know you’ll want more! 

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor het neerzetten van een fantastische show – en dat stralen ze dan ook allemaal uit op het podium!

Bezetting
We Want More speelt met 6 personen en kan uitgebreid worden met een 2 koppige blazerssectie.
In We Want More spelen de allerbeste muzikanten die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan (Wolter Kroes, VanVelzen, Krystl, Nick & Simon, etc.) en regelmatig te zien zijn op TV (RTL Late Night, Toppers in Concert, De beste zangers van NL).
We Want More, de top van NL!

Met het veelzijdige repertoire, dat onder andere bestaat uit heel veel hits van nu, dance-classics, pop, rock en dance hits van bekende NL artiesten kan de band op alle situaties (letterlijk) inspringen.

We Want More is te boeken voor optredens variërend van bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten tot (openbare) festivals en pleinfeesten.

Download PDF

We Want More Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459