Willie Wartaal boeken

Ras-entertainer Willie Wartaal begon zijn carrière in de spotlights in Portugal, waar hij tot 2004 als dj de clubs onveilig heeft gemaakt.

Na zijn terugkomst in Nederland richten Willie samen met Vieze Fur en P. Fabergé het beruchte raptrio De Jeugd Van Tegenwoordig op, dat al met zijn eerste single, ‘Watskeburt’, een ongekend succes had. Zes weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten en ook een Top 10 notering in België. Het album ‘Parels Voor De Zwijnen’ werd door critici geprezen als het beste Nederlandse Hip Hop album allertijden en overladen met prijzen en awards, o.a. een 3FM Award, Edison en MOBO Award.

Door dit succes en de spraakmakende optredens van De Jeugd Van Tegenwoordig begonnen al snel de aanbiedingen voor TV-optredens binnen te stromen. Quasi docu-soap ‘Hard Gaan’ was de eerste in een lange rij programma’s waar Willie en de overige leden van De Jeugd Van Tegenwoordig bij betrokken waren. Er volgden er meer, zo is ‘De Jeugd Van Tegenwoordig Op Hun Best’ te zien geweest bij BNN en is inmiddels de talkshow Wartaal Live begonnen, ook bij BNN.

Maar het is nog niet genoeg, de altijd goedlachse Willie draait als DJ in toonaangevende clubs als Watt te Rotterdam en Jimmy Woo in Amsterdam. Zijn stijl varieert van electro tot techhouse en laat geen dansvloer onberoerd!

Download PDF

Willie Wartaal Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459