Wolter Kroes boeken

Met zijn recent uitgebrachte plaat ‘We gaan nog even door’ gaat Wolter Kroes, tja…nog even door. En hoe! Zijn eerste album sinds het in 2011 gelanceerde ‘Tussen jou en mij’ is het laatste bewijs dat een van Nederlands populairste volkszangers zijn kunstje nog niet verleerd is. Wolter Kroes inhuren voor een optreden is én blijft een garantie op een geslaagd feestje.

Kroes is namelijk klaar voor een nieuwe episode in zijn leven als artiest. Hij mag dan wel de vijftig hebben aangetikt, de energie spat er nog altijd van af. “Als ik straks vijftig word, wil ik er beter uitzien dan toen ik twintig was. Fysiek sterker zijn, niet te dik, conditioneel goed”, vertelt hij vlak voordat hij zich een halve eeuw oud mag noemen. Dat belooft wat!

Biografie van Wolter Kroes

De in Wormerveer geboren Wolter Kroes krijgt al op 6-jarige leeftijd drumles van de beroemde Volendamse drummer Jan Keizer (o.a. ex-BZN). Het blijkt het vroege begin van een glansrijke carrière als artiest. Kroes breekt in 1995 door met de single ‘Laat me los’ en scoort 5 jaar later een megahit met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’. Zijn ster is daarna razendsnel rijzende.

‘Viva Hollandia’, dat in meerdere varianten wordt uitgebracht, is het volgende grote succes van de aimabele Noord-Hollander. Tussen zijn carrièrestart in 1994 en vandaag brengt hij twaalf albums uit, waarvan ‘We gaan nog even door’ uit 2018 zijn meest recente is. “Ik ben méér dan alleen die ‘feestzanger’. Mijn liefde ligt ook bij de ballads en kleine, intieme liedjes die mensen raken en ontroeren”, zegt hij daarover.

Wolter Kroes inhuren voor concerten en evenementen

Wolter Kroes heeft na ruim vier decennia op het podium de onrust van zich afgeschud. Natuurlijk staat de goedlachse artiest nog altijd voor een ongedwongen feestje, maar hij kan veel meer. “Ik ben nu veel meer een allroundartiest dan tien jaar geleden. Mijn stem is krachtiger en ik weet binnen drie tellen wat het publiek wil.” Daarbij kan hij putten uit een eigen repertoire van meer dan honderd liedjes.

U kunt Wolter Kroes boeken als tape-act, inclusief monitor en/of B-set. Ook is deze populaire vertolker van het Nederlandse levenslied in te huren met band, voor een nog grootser spektakel. Kroes, die begin 2019 zowel Carré als AFAS Live uitverkoopt, is namelijk van alle markten thuis. Een festival, een tentfeest of een uitverkochte concerthal: het is deze rasartiest om het even.

Veilig en vertrouw Wolter Kroes boeken

Wilt u meer weten over het inhuren van Wolter Kroes voor een concert, evenement of festival? Neem via ons contact op met deze artiest. Ook voor vragen of beschikbaarheid en prijzen bent u bij ons aan het juist adres. We sturen u altijd binnen 24 uur een passende reactie, inclusief (vrijblijvende) offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Wolter Kroes Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459