Wouter Vink boeken

Leraar Wouter Vink deed mee in het tweede seizoen van The Voice of Holland waarin hij de halve finale wist te bereiken. U kunt Wouter Vink inhuren voor een optreden.

Docent
Als docent aan het Marnix College in Ede deed Vink in 2011/2012 mee aan The Voice of Holland. Daarvoor had hij al enige ervaring in een gospelband en trad hij zo nu en dan op als zanger of gitarist.

Bij The Voice of Holland viel de zanger op door zijn stoere persoonlijkheid. Met het nummer Heaven van Bryan Adams kreeg hij het publiek op de banken. Vink werd onderdeel van het team van Roel van Velzen en gedurende het programma werd hij een van de meest geliefde deelnemers.

Halve Finale
Uiteindelijk werd Vink in de halve finale uitgeschakeld, maar met zijn optredens heeft hij zoveel fans gekregen dat hij nog steeds optreedt. Ook is hij druk bezig met de opnames voor zijn EP Hemelsbreed. Binnenkort kunt u dus genieten van nieuwe muziek van deze veelbelovende artiest.

Wilt u Wouter Vink boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op.

 

 

Download PDF

Wouter Vink Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459