Xander de Buisonje boeken

De in 1973 geboren Xander de Buisonjé is 25 jaar als zijn wereld van de ene op de andere dag verandert. Met zijn band Volumia!, waarvan hij dan de frontman is, verwerft hij dankzij de megahit ‘Hou me vast’ binnen de kortste keren de status van popster. De band houdt in 2002 op te bestaan en De Buisonjé slaat zijn vleugels uit als soloartiest. En in die hoedanigheid kunt u hem bij ons inhuren!

Nadat Volumia!ter ziele gaat, zit Xander de Buisonjé namelijk bepaald niet stil. In de ruim vijftien tussenliggende jaren produceert hij vijf solo-albums, één akoestisch album en lanceert hij meerdere succesvolle singles. De charismatische zanger is nog altijd één van de meest populaire artiesten van Nederland en daarmee een gegarandeerde hit op ieder evenement, festival of feest.

Biografie van Xander de Buisonjé

Volumia! speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van Xander de Buisonjé als zanger, maar zijn carrière als soloartiest (én BN’er) komt daarna pas op gang. De platen ‘Hemelsbreed’ (2003), ‘Live en akoestisch’ (2004), ‘Succes’ (2005), ‘Uit liefde’ (2010) en ‘Xander in concert’ (2012) bereiken stuk voor stuk hoge noteringen in de Album Top 100. Voor die laatste ontvangt hij zelfs een gouden plaat.

Bij het grote publiek maakt de artiest daarnaast furore als presentator en tv-personality. Hij fungeert zeven keer op rij als host van De Vrienden van Amstel LIVE! en neemt deel aan Holland Zingt Hazes, The Next Pop Talenten Bloed, Zweet en Tranen. Het spreekt haast voor zich dat deze multi-getalenteerde en creatieve duizendpoot ook meerdere malen zijn opwachting maak in De Beste Zangers van Nederland.

Xander de Buisonjé inhuren voor concerten en evenementen

Zijn emoties kwijt kunnen en creatief bezig zijn, dat zijn voor Xander de Buisonjé de belangrijkste redenen om zich nog altijd met volle overgave op de muziek te storten. Voeg daarbij zijn ervaringen in de tv-wereld en u weet zeker: Xander de Buisonjé is dé aangewezen man om van ieder concert, festival of evenement iets bijzonders te maken.

U kunt Xander de Buisonjé bij ons inhuren als tape-act, inclusief vleugel, monitor en/of B-set. Het is daarnaast mogelijk om deze artiest te boeken met band. U krijgt dan naast een charismatische frontman ook een aantal topmuzikanten op bezoek, die het optreden van het nodige extra cachet voorzien.

Xander de Buisonjé polsen voor optredens

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van Xander de Buisonjé als zanger op uw evenement? Neem dan contact met ons op! Uiteraard vertellen we u ook graag wat meer over de prijzen en andere mogelijkheden met betrekking tot het inhuren van deze artiest. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie en/of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Xander de Buisonje Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459