Xander & Friends boeken

Xander & Friends is een bijzondere,energieke muzikale reis. Een avondvullend en entertaining programma dat geschikt is voor zowel grootse events als meer persoonlijke partijen als bijvoorbeeld een bruiloft of een bijzonder jubileum.
Van groots bedrijfsevent tot kleiner, niet-zakelijk en persoonlijk event; alles is mogelijk!

Een avondvullend programma
Xander verzorgt samen met zijn doorgewinterde band een compleet avondvullend programma. De opening, verzorgt door een DJ die past bij het concept van je evenement, wordt opgevolgd door een spetterend optreden door de meest talenvolle coverzanger(s) van Nederland begeleidt door de band van Xander. De spetterende afsluiting wordt verzorgd door Xander zelf!

Xander & Friends is entertainment in kapitalen en met de onstuitbare energie van Xander altijd een waardevolle aanvulling op jouw evenement. Het beste van de Nederlandse muziekscene afgestemd op de look & feel of het concept van jouw event. Xander & Friends uitnodigen maar een custom made propositie? Geen probleem, wij denken heel graag met je mee!

Download PDF

Foto's

Xander & Friends Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl