Young Rat Pack boeken

Fly Me To The Moon, The Lady is A Tramp, New York, New York, Mambo Italiano; wie kent de songs niet? De Rat Pack, bestaande uit onder andere Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin, werden in de vorige eeuw bekend met deze heerlijke songs. Anno 2014 zijn ze in een vernieuwde, jonge jas gegoten. De Young Rat Pack brengen deze ‘oude’ Rat Pack songs in eigen stijl. Verweven met soul, swing pop en songs van deze eeuw, wordt het een bijzonder optreden.

Jonge, talentvolle, Nederlandse zangers formeren de Young Rat Pack. Deze jonge mannen geven hun eigen draai aan het Rat Pack repertoire. Met invloeden uit de swingpop, soul en motown wordt het naar 2014 getild. Humor, spanning en muzikaliteit zijn de belangrijkste peilers van de Young Rat Pack.

‘Old’ Rat Pack
Rat Pack was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren vijftig en zestig, waaronder Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Joey Bishop en Peter Lawford. De Rat Pack trad vaak op in Las Vegas en was deels de reden dat de stad zo’n populaire bestemming werd voor shows en entertainment. Ze maakten een aantal films samen waaronder Ocean’s Eleven (1960) en Robin and the Seven Hoods (1964).

Download PDF

Young Rat Pack Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459