Artiesten management

Naast het boeken van artiesten verzorgt Artiestenbureau.nl het management van talloze performers. Zangers, zangeressen, presentatoren, dagvoorzitters, dj’s, illusionisten, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben ze wel in ons bestand. Daarnaast kunnen wij de mooiste locaties voor u regelen. Dus wat voor hulp u ook nodig heeft, wij staan voor u klaar.

De juiste match

Door onze jarenlange ervaring in het artiesten management, weten wij als geen ander welke artiest past bij uw evenement. Daarnaast werken wij snel en doeltreffend. En wist u dat u ook een beroep op ons kunt doen wanneer u bepaalde aspecten van de organisatie of zelfs de gehele organisatie van uw event uit handen wilt geven? Zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Van alle markten thuis

Artiestenbureau.nl beschikt over een groot team van professionals. Hierdoor kunnen wij u op elk gewenst onderdeel ondersteunen. Vanzelfsprekend zullen wij altijd uw beschikbare budget in de gaten houden. Of u ons nu wilt inhuren vanwege het artiesten management, het regelen van een mooie locatie of voor de totaalorganisatie van uw event, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Wilt u meer weten over ons artiesten management? U bereikt ons op telefoonnummer 036 8481121 of stuur een e-mail naar info@artiestenbureau.nl.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl