Sprekersbureau

Dagelijks worden er in ons land diverse congressen en seminars georganiseerd. Het organiseren van een dergelijk event doet u niet even tussen de bedrijven door. Naast de extra werkdruk die u zich op de hals heeft gehaald, zult u waarschijnlijk al snel tegen een aantal organisatorische uitdagingen aanlopen. Het inhuren van een sprekersbureau, die u bijstaat bij de complexe of tijdrovende onderdelen, is daarom aan te raden.

Altijd de juiste sprekers

Artiestenbureau.nl helpt u graag bij het organiseren van uw event. Al meer dan een decennium organiseren wij de meest uiteenlopende congressen, feesten, seminars, jubilea en publieke events. Dankzij onze ruime ervaring weten wij moeiteloos de juiste sprekers voor u te boeken. Wanneer u ons laat weten wat uw wensen zijn, wat uw doelgroep is, hoeveel mensen er komen en wat uw beschikbare budget is, regelt ons sprekersbureau de rest.

In eigen beheer

Doordat wij werken met maatwerkconcepten, bepaalt u bij ons sprekersbureau zelf wat u uit handen wilt geven. U kunt de gehele organisatie aan ons overlaten, maar wij kunnen u ook op bepaalde punten ondersteunen. Artiestenbureau.nl heeft de juiste contacten om u op elk punt te kunnen adviseren. Wij zijn er voor u: van het concept tot en met de uitvoering. En indien gewenst zijn we er op de dag zelf ook bij.

Interne boost

Artiestenbureau.nl is niet zomaar een sprekersbureau. Niet alleen weten wij de juiste spreker voor uw event te vinden en kunnen wij u bij alle aspecten van de organisatie ondersteunen, ook kunnen wij u helpen bij het trainen van uw interne sprekers. Door uw personeel te trainen, zullen zij tijdens uw event meer zelfvertrouwen hebben en vol overtuiging durven spreken.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van uw event? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons sprekersbureau.

Info & boeken 036 - 234 00 44

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl