Theaterbureau

Bent u op zoek naar enerverende artiesten die van uw event een groot succes weten te maken? Schakel dan de hulp in van Artiestenbureau.nl. Ons theaterbureau maakt theater op maat. Of u nu een bedrijfsfeest, seminar of publiek event organiseert, voor elk soort theater kunt u bij ons terecht. En speciaal voor de evenementen hebben wij diverse concepten die op locatie uitvoerbaar zijn. Zo bent u niet gebonden aan een vaste plek.

Ook voor het bedrijfsleven

Het is vaak niet eenvoudig om een zakelijke boodschap met veel flair te verkopen. Ons theaterbureau heeft diverse cabaretiers in het bestand die moeiteloos de juiste balans weten te vinden tussen de overdracht van informatie en vermaak. Op basis van uw input maakt de cabaretier een act die is toegespitst op uw bedrijf, product of thematiek. De kern van het verhaal wordt niet alleen op een leuke manier verpakt, maar blijft tevens langer hangen bij uw publiek.

Talentvolle animaties

Regelmatig levert ons theaterbureau animatieartiesten voor beurzen, (bedrijfs)feesten, congressen en borrels. Door deze artiesten in te zetten kunt u op een leuke manier aandacht vragen voor uw product of dienst. De acts kunnen volledig op maat worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een tafelgoochelaar inhuren, die uw gasten op ludieke wijze weet te vermaken.

Improvisatietheater

Een andere interactieve vorm van theater is het improvisatietheater. Samen met het publiek zorgen de acteurs voor verrassende scenes. En het leuke is dat de acteurs ter plekke de scene verzinnen. Hierdoor kunnen zij direct inspelen op de reacties van het publiek. De hoge mate van interactie houdt uw publiek wakker en alert. Daarnaast zorgt improvisatietheater voor een leuke en humoristische bijdrage tijdens uw event.

Wilt u meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden van ons theaterbureau? Vul dan het contactformulier in. Eén van onze enthousiaste medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl