Sunnery James & Ryan Marciano: wereldberoemd DJ-duo nu te boeken

Sunnery-James-Ryan-Marciano-2018_NicoAlsemgeest_0261

Hun persoonlijkheid is sterk verschillend, maar hun doel exact hetzelfde: zoveel mogelijk mensen over de hele wereld vermaken met een bijzondere muzikale fusie van house, techno en tribal-invloeden. Dat Sunnery James & Ryan Marciano hierin glansrijk slagen, blijkt uit de grote wereldwijde podia waarvandaan het duo enorme mensenmassa’s tot uitzinnigheid en feestvreugde stuwt. Wilt u deze twee grootheden nu ook boeken voor uw eigen evenement? Dat kan via Artiestenbureau.nl!

Al bijna een decennium aan de muzikale top

Ooit begon het met een hechte vriendschap en een gedeelde liefde voor muziek. Sunnery James & Ryan Marciano (in het dagelijks leven Sunnery Gorré en Ryan de Lange) besluiten samen hun passie na te jagen en verwerven ongeveer een decennium geleden voor het eerst landelijke bekendheid als DJ- en productieduo.

Dan gaat het snel. Met hits als Pina, Lift U Up, The Desert, Traffic en Snitch rijst de ster van de geboren Amsterdammers en volgen legendarische optredens in beroemde clubs en op grote festivals. In 2013 wordt de nieuwe track Triton het Dance Valley Anthem en Firefaces het Energy Anthem. Op dat moment staat het productieduo al op de drempel van absolute wereldfaam.

Sexy By Nature: wereldberoemd feestconcept

Die volgt onvermijdelijk als de hits elkaar daarna in hoog tempo blijven afwisselen. Allemaal gekenmerkt door dezelfde unieke stijl: een energieke mix van soulful vocals en pompende house.

Onbeschrijflijk in hun euforische karakter zijn ook de livesets van het duo, waar de vetste klappers elkaar zó vloeiend opvolgen dat het voelt als één lange track die zichzelf continu overstijgt in de progressie naar een nieuwe en extatische climax.

In 2014 is het hun eigen feestconcept Sexy By Nature dat de aandacht trekt. Het concept was inmiddels al te bewonderen op de grootste podia over de hele wereld, van eigen stages op Tomorrowland en Mysteryland tot uitverkochte shows in de AFAS Live en Beachclub Bloomingdale.

Sunnery James & Ryan Marciano nu zelf boeken

Toch heeft het grote succes Sunnery James & Ryan Marciano nog zeker niet verzadigd. In de afgelopen jaren bracht het duo nieuwe dansvloerknallers uit als Drums Of Tobago, The One That Got Away en Savages. Nog altijd reizen de vrienden samen de hele wereld over en is het – ondanks hun huidige wereldfaam – nog altijd de nimmer aflatende liefde voor muziek die hen drijft en inspireert.

Wilt u deze wereldsterren nu ook boeken voor uw eigen event? Artiestenbureau.nl maakt het mogelijk! Van intieme feestjes tot grootschalige events; Sunnery James & Ryan Marciano weten elke dansvloer in vervoering te brengen met hun hippe en stuwende elektronische beats.

Meer weten? Vraag de specialisten van Artiestenbureau.nl om vrijblijvende informatie over een boeking. Bel ons op 036 – 234 00 44 of stuur een mail naar info@artiestenbureau.nl. En wie weet staat een van de populairste DJ-duo’s van Nederland binnenkort wel op uw feest of evenement!

Photocredits: Nico Alsemgeest

Bekijk alle cases

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl